Gunnar Ørskov

Gunnar Stor 03

Gunnar er erhvervspsykolog, tidligere direktør for HTH køkkener og stifter af Ørskov gruppen, som han i dag sidder i bestyrelsen for. Derudover har Gunnar også andre bestyrelsesposter i erhvervslivet. Foredragsholder, forfatter, debattør og daglig leder af Ørskov gruppens leder- og organisationsudvikling.

Nomineret af Confex som 'Årets mest inspirerende foredragsholder 2012'.

Gunnar har siden 1980 holdt tusindvis af foredrag og kurser og er i dag en kendt og efterspurgt foredragsholder. Han er desuden forfatter til bøgerne Erkend dig selv og Sæt mål og nå dem.

Gunnar  har arbejdet med udviklingsprocesser og ikke mindst  mistrivsel og kulturforberedelse for virksomheder, deres organisationer og ledere. Har egen kursusvirksomhed og kursusfaciliteter i Skjern samt i Nice i Sydfrankrig, hvor der arbejdes med intensiv ledertræning. ”Det handler om mennesker” er Gunnar omdrejningspunkt.

Gunnar accepterer meget, men jagter ligegyldighed, som er hans fjende nr. 1.  Han kendes på, at han selv  lever efter de anvisninger, han kommunikerer med stor humor, uden at det går ud over seriøsiteten.

Foredrag med Gunnar